Direktlänk till inlägg 27 april 2008

När Pètur kom!

Av Åsa Jensen - 27 april 2008 10:15


Ja så var det då äntligen dags för hästarna att få beta friskt fint gräs. Hingstarna fick sin hage i fredags och i går, lördags kom Pètur åkandes med sin matte Marie, i en superfin Bojvagn. Först ville han inte riktigt kliva ur men efter ett gnäggande och de andra killarna svarade glatt så klev han ut. Stor, fin och med massa självförtroende klev han i i getingboet (läs hagen).


Ni ser så fort han blev omringad av nyfikna killar. Mitt i klungan är självaste nykomlingen.

 

Tjoho, skall vi köra fia med knuff?


Ok, jag rider på dig en stund.


Att ligga ner och kampa är kul! Mestari övervakar hela tiden.

 

Bröderna iaktar när de andra brötar.


-Neeeej inte bita på mig, tycks Hildir säga. Spænir och Mestari passar på att lukta lite till.


 Mestari och Pètur gör upp. Pètur ville inte riktigt underkasta sig. Spænir övervakar och Hildir är på väg mot kämparna.

 

Nu är det Spæirs tur att leka med nya kompisen.


-Hej mamma! Titta vad gullig jag är. Busar ingenting (har hovarna i kors). Spænir ser oskyldig ut, men skenet bedrar.


Jag, Arivd och Marie hade en mycket trevlig stund i hingsthagen igår. Vi satt i solen och tittade på när killarna busade runt. En lagom aktivitet med min förkylning. Att halvsitta i gräset och titta på hästar. Bara huvudet är uppåt är det ok. Böja sig ned är inte att tänka på, då är det som om hela huvudet skulle explodera :-D Vore ju synd om de få hjärncellerna bara försvinner hux flux *ler*


I dag kommer en halvsyster till Litla-Min och skall gå hos oss hela sommaren. Hon är också tre år och efter Silfurmáni och skall liksom Litla-Min betäckas med Spróti. Men först skall hon gå på bete.


/Åsa

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anita

27 april 2008 21:09

vilka härliga bilder!!!

 
Ingen bild

Åsa

28 april 2008 16:45

Man tackar!
Ganska enkelt att ta bra bilder när man har vackra hästar och fin natur :-D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se