Direktlänk till inlägg 17 april 2008

Ny dag nya insatser.

Av Åsa Jensen - 17 april 2008 11:13


I går skrev jag om nya killen i hingstflocken. Här ser ni bild på honom. Det är han i mitten. De som har omringat honom är Spænir och Hildir. Brorsorna tog hand om nykomligen och gör fortfarande.

 


Åkte till stallet och tänkte rida Leikna en sväng. I motionssyfte då jag ändå hoppas att hon är dräktig. Vad hittar jag, jo en sovande Leikna som absolut inte vill kliva upp. Jag kryper intill henne och vi gosar. Helt plötsligt är det någon som sparkar till mig i sidan och Leikna rycker till och spänner hela magen. Jisses som det levde runt i magen! Tjoho - inte det minsta tvivel längre. Hon är verkligen dräktig och fölet i magen är livlig! Självklart blev det ingen ridning utan bara gos och mys.

Men man kan ju undra varför hon har lagt sig där det inte finns gräs.


Litla-Min kan som vanligt inte låta bli att pilla på allt som går. Hon snodde grimskaftet och stack iväg. Jädrans bushög!


 Vadå dräktig? Jag?! Näe jag tror inte det.

Bruða är ju det som skall föla först och hon ser minst sagt sprickfärdig ut.


/Åsa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se