Direktlänk till inlägg 16 april 2008

I bland vill man bara säga upp sig!

Av Åsa Jensen - 16 april 2008 10:43


Från jobb, hus, hem och liv.

Njae kanske är det inte så allvarligt men jag börjar bli lite trött på allt elände som drabbar oss i vår familj. När vi äntligen hade kommit på fötter och kände att allt började bli som vanligt igen kommer nästa "käftsmäll". Mamma är allvarligt sjuk och bara framtiden kan utvisa hur det blir. Åh vad jag hatar att vänta. Jag vill veta NU, hur det kommer att se ut om ett tag. För er som läser detta vill jag säga att vi inte har berättat för Arvid ännu så säg inget i hans närhet. Ni behöver ju inte heller prata med mamma om detta om ni mot förmodan skulle träffa henne.


Helt plötsligt blev Leiras operation en piss i havet. Och vårt missfall är ytterligare en piss i havet. Om ni ursäktar uttrycket.


I helgen jobbade jag och Anne vidare med Spænir och Siggi. när vi var ute med "Sparrisen" mötte vi Anders som fick order om att föreviga turen. Här ser ni hur vi såg ut i söndags. Vill bara påpeka att jag och Anne har mycket kläder på oss, inte fett :-)Ytterligare ett stilfoto på trion.


Snyggaste pojken!


Þruður har kommit till vår hingstflock. Han är två år och hings. Tjoho vad det gick undan i hagen när han släppes in. Alla flockades runt honom och det lät som om vi slaktade grisar eller annat i hagen. Men mestadels va det bus och lek. Mestari kunde inte riktigt låta bli att visa honom att mästaren är just Mestari. Men till slut tyckte Muskur att det räcker och gick emellan. Jag filmade en del och tänkte lägga upp på Youtube men har tyvärr inte hunnit det ännu. Kommer kanske i kväll.


Ha det och ta hand om varandra!


/Åsa


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se