Direktlänk till inlägg 12 april 2008

Lånkalsonger och godis...

Av Åsa Jensen - 12 april 2008 09:45


.... det är livet! Jag älskar verkligen att skutta runt i långkalsonger (tycker ni synd om min sambo?) det är så kroppsnära, mjukt och och otroligt sexigt, eller kanske inte. Mina lånkalsonger brukar sitta där de sitter fram till mitten av maj. Möjligtvis kan jag byta från underställslångkalsongerna till de randiga i bomull från Polarn och Pyret, när det blir varmare ute, som igår. -Hur godiset kom in? Jo det sitter jag och smaskar på nu. Det överblivna från igår. Nej, inte Arvids denna gången, utan Anders :-D


Om en stund kommer en kvinna som skall provrida Stjarni, hoppas bara inte nattens snö ställer till det för oss. Jag har ingen lust att brodda!


I gårkväll var jag så lyckligt att det bara bubblade i hela kroppen. Jag och Anne (Muskur och Siggis matte) jobbade med våra 3-åringar, Spænir och Siggi. Vi tömkörde dem en sväng. Spænir som aldrig hade haft ngt runt magen fick helt plötsligt en körgjord spänd runt magen. Jag såg inte att Anne satte på honom den för jag höll på att tränsa. Hon hade ingen aning om att han aldrig hade haft ngt sådant på sig. Men han reagerade inte ngt över det. Jag säger bara det, dessa bussiga islandshästar. Tömkörningen gick bra för att vara första gången. Spænir verkade förstå vad vi ville. Efter vi klätt av honom allt utom grimma sa jag till Anne att jag hade hängt över honom och det var inga problem. Jag visade och kände mig lite upprymd över tömkörningen så jag slängde över benet och satte mig upp. Spænir reagerade bara med att vrida på öronen så han hörde mig. Anne sa: -Skall vi gå en sväng? Tjoho tänkte jag, ingen säkerhetsväst och barbacka... varför inte? Sagt och gjort. Vi tog en sväng, Anne ledandes och jag RIDANDES på min kronprins Spænir! Ni fattar väl att jag var lycklig. Det gick hur bra som helst och nu har jag fått blodad tand kan man säga......


Vänskap!


Här skall ut och ridas unghingst! Nej just det han är ju bara 3år den lille skiten. Det blir till att tömköra och att åka lite häst emellanåt.


Ha en härlig dag önskar LångkalsongÅsa


Kom på en sak! Anders påpekade att det de i något av mina inlägg ser ut som att jag skall på rökpaus och att jag röker. Det gör jag absolut inte, läs mina läppar.... ABSOLUT INTE!  Istället för rökpaus tog jag en bloggpaus!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se