Direktlänk till inlägg 8 april 2008

Nu är det verkligen April och pälsfällning!

Av Åsa Jensen - 8 april 2008 10:05


Inte minst ser man det på vädret. Omväxlande sol och snö, det är för mig ett äkta aprilväder. Som min farmor sa: -Aprilväder kan man aldrig lita på! för tillfället skiner solen över Borås och jag har min fruktstund, rökpaus eller vad man nu skall säga. De där 5 minutarna som man kan göra annat på när man är på jobbet. I 9 fall av 10 bloggar jag bara hemma. Men i gårkväll när jag höll på att lägga upp filmer på Youtube.com så ballade vårt bredband ur och jag fick inte upp mitt blogginlägg :-( 


Eftersom jag håller på att sälja Fífíll och Hildir så blir det en del mail fram och tillbaka till personer som vill se mer av dem. För tillfället har jag några bra intressenter till killarna, speciellt Fífíll, som är billigare än Hildir. Tänkte göra slag i saken och lägga upp några filmer på dem på Yutoube. EN fick jag upp i går och den är på Fífíll och mig :-D  Vill ni titta? Ok då är en varning på sin plats! Filmen inehåller mycket starka scener, bla en vuxen kvinna som försöker slita av sin häst skinnet i sin iver att få bort all päls. Och en kameraman som får för sig att det är bättre att vrida på kameran i vissa scener.

http://www.youtube.com/watch?v=5u2NRMQx_PQ


I går var det Lennart igen och denna gången hade jag med mig Stjarni, kompisen Jennys häst. Hon skall sälja honom och jag har lovat att hjälpa henne. Eftersom jag har ridit in honom och sett hästen sedan han föddes så passar det ju bra att jag hjälper till.


Nu börjar det dra ihop sig till att kunna släppa hingstarna på bete. Men vi behöver ha lite torrare i hagarna för att det inte skall bli för upptrampat. Men det gröna växer så det knakar nu i alla fall.


Den 27 april skall jag hämta min nya hästtransport... tamtaram....

Det är ju som rena julafton. Tittar på bilden mååånga gånger om dagen och blir helt varm i hjärtat.  (Bankkontot hoppar vi över att titta på då blir jag kall i stället..... *fniss*)


/Ha det gott!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se