Direktlänk till inlägg 27 mars 2008

Nu börjar jag gilla vintern!

Av Åsa Jensen - 27 mars 2008 15:03


Tänk så fort man vänjer sig. Nu är det riktigt härligt med snö och kyla. Jag struntar i att det skall vara vår istället och njuter i fulla drag. I går när jag var ute och red och var på väg tillbaka började det att skymma. Underbart vackert ljus och snön bara förstärkte det. Lyckoruset infann sig snabbt. Jag tänkte på min underbara häst (och hennes tjocka mage), min härliga familj och hur bra jag faktiskt har det. Och sedan kom lite materiella tankar in :-D

Jag har ju sålt min hästtransport och skall i dagarna beställa en splitter ny! Precis sekunden efter jag känner glädje så infinner sig också lite ångest.... mycket pengar och skall verkligen JAG, lilla JAG, köpa en ny hästtransport. Sånt är ju bara för prylbögar (ursäkta språket).  Men pilutta er det skall jag ändå :-D  Den som spar han har..... Man kan ju säga att våra barnplaner bidrog till extraslantar. Inte på 9 år har jag haft en heltidslön. Och jag kan säga som så.... det märks en enorm skilnad i lönekuvertet. Men tveklöst är det värt varenda fölorad krona att bara jobba 75%.


Här ser vi två killar som också gillar snön. Siggi på Ljóflingurs rygg. Hildir leker tittut. Han har fått syn på matte i hagen och vill helt plötsligt inte vara med i leken. Han är nämligen KÄR i sin matte :-D och husse också om man skall vara ärligt. Han är först framme när Anders kommer med traktorn. Inte för matens skull utan för att få lite gos.


I morgon skall jag och ett gäng jobbarkompisar åka till ridhuset på lunchen och titta på hästhoppning. De stora bruna har ju GranPrix hoppning. Min "bänkgranne" här på jobbet skall tävla i kväll och förhoppningsvis vid lunchtid i morgon. Vem vet, jag kanske får svindel bara av att titta på "höghusen".


Nähä nu är det dags göra ngt annat.


Ha det mina vänner, kända och okända!


/Åsa


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se