Direktlänk till inlägg 20 mars 2008

Huset på vift!

Av Åsa Jensen - 20 mars 2008 22:12


I går fixade vi i ordning en ny hage till unghingstarna. Den de gick i var på tok för geggig nu. Först fick huset flytta. Och efter lite lirkande så släppte det med ett plopp ur geggan. Duktiga Anders som skickligt rattade traktorn och det stora otympliga "huset".


Vindskyddet lossat och på väg.


På  väg över till den andra hagen.


Men hallå! Vart tog taket vägen?

Skämt och sido. Efter vindskyddet var bortlyft knallade tre killar bort och lade sig i halmen.


 

Full rulle i nya hagen. Tjoho vad det går!


 

Myyysigt att kunna rejsa runt så mycket man vill och orkar.

Från vänster: Siggi (shettis), Muskur, Ljoflingur, Hildir (musblacken), Einfari, Fífill, Mestari och Spænir.


Fyra riktiga buskillar.

Hildir, Mestari, Fífill och Muskur.


Fífill visar upp sin fina hållning och sitt härliga steg!


Racerkillen tar en liten samlad galopp utmed hagen.


Prinsens födelsedags kalas i går gick glimrande. Han fick precis vad han önskade sig. Mycket Star Wars lego, Bionicel, ny ryggsäck och Monster Trucks bilar. Massvis av tårta och härligt folk! Vad mer kan man önska sig. Pappa Johan hade skickat paket som kom med posten. Farmor ringde på kvällen från Spanien och kusinerna från småland ringde och sjöng. När Arvid hade krupit ned i sängen sa han. -Mamma, det här var en bra dag!


I dag har jag ridit Saga en sväng. Hon är en riktigt trevlig häst som nu blir stadigare och stadigare i traven. Det känns som hon har varit en häst med mer än ok gångarter. Det glimmar till emellanåt. Kul.


Natti natti


/Åsa


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se