Direktlänk till inlägg 18 mars 2008

Vart tog våren vägen???

Av Åsa Jensen - 18 mars 2008 13:19


Ja jisses, vad hände med de gröna sköna kullarna? Nu ser det istället ut som vi är i alperna. Suck! Jo, jag älskar snö och jag vill verkligen ha snö på vintern. Men INTE när man har gett upp och när man har börjat ha på sig vårjackan och rida i ridbyxor igen. Däremot hade jag inte hunnit få av mig långkalsongerna ännu, det dröjer fram till maj, minst :-D


I vår fina digitala systemkamera ligger en hel hög bilder från Magnusträningen i söndags. Batteriet är desvärre slut och som vanligt har laddaren fått fötter. Tyvärr är det bara jag som använder den så jag har bara mig själv att skylla. *ler skevt* Det är ju så mycket lättare att ha någon annan att skylla på. Nej skämt och sido. I morgon är jag ju ledig och då skall jag leta upp laddaren för jag vill verkligen få ut bilderna och kanske till och med ta lite vinterbilder (ryser).


Träningen gick helt super och jag dansade fram på moln. Inte bara hästen fick beröm utan även jag! Magnus sa många fina saker och det värmde ett hästtränarhjärta. Speciellt när man har gjort allt själv med Leikna. Dessutom är det bra att höra att man gör rätt, nu när jag skall börja med Spænir. Nästa kurstillfälle skall jag ta med honom så Magnus får titta på han och även hjälpa mig att komma igång.


Lägger in en idolbild på Leikna. Trots att ni redan har sett många så kan jag inte låta bli. Se hur vackert grönt det är också....


I morgon fyller Prinsen 8 år. Tänk vad tiden går! Det blir kalas och tårta. Alla nära och kära skall komma på kalas. Barnkalaset skall vi ha senare tillsammans med  en av Arvids bästa kompisar, Petter. Men det kommer trots allt två barn på kalaset. Molly och Lucas, barn till en av mina bästa vänner.


Väl mött i snön!


/Åsa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se