Direktlänk till inlägg 15 mars 2008

I lågornas sken....

Av Åsa Jensen - 15 mars 2008 15:47

... eller I love Europe?


Ja alla har vi olika smak. Undra vilken låt som vinner i kväll. Har lyssnat på alla låtar och vet absolut inte vilken jag tycker är bäst. Jag gillar både Charlotte Pirellis, Sanna Nielsens, Sibels,Nordmans och BWOs låt. Svårt att välja. Men allra bäst är nog ändå BWOs låt tycker jag. Men det är många bra som är i kväll och det är kul!


Sitter och rensar bland bilder och hittar så många härliga. Tänk vad det är tacksamt att ta bilder på våren och sommaren.

Spænir och Litla-Min latjar i hagen när de är småttingar. Herregud vad tiden går. I sommar blir de tre år!


*sjunger med i Sibels låt* Den är faktiskt himla bra! Gillar ju balader :-D Men just för tillfället är den inte vacker för jag sjunger ju med för full hals. Dessutom utan sångrösg *ler* men Arvid och hans kompis Petter har ju flytt ut. Vem kan vara inne när en galen mamma lyssnar på melodifestival så det skakar i hela huset och dessutom sjunger med! -Du är galen! så sa Arvid och skakade på huvuet.  hö! Han skall vara glad att det inte är "Kebabpizza" jag sjunger med till. Nä hans mamma har minsan smak ;-)


På tal om sommar och vår. Våra härliga kullar vi har här börjar bli gröna och fina. Det är inte klokt att gräset redan kommer så mycket. Det märks på hästarna som nu nästan ratar höet och går och plockar det fina lilla gräset som kommer. I bland blir jag full i skratt och tänker på Bamses kullar. Precis så är det här i Fritsla. Skalman bor ju i vårat hus,........ vem? Arvid såklart :-D Han gärna gröna kläder, är långsam och en riktig uppfinnare med det mesta i sitt skal (läs byxor).


Nähä nu skall jag ut och stängsla om så hingstarna kan byta hage och också få gå och plocka i gräset. Avslutar med en bild på mig och Tjaldur från i somras.


Lay your love on me.... trallla laaaaaaaaaaaa

/Åsa 
ANNONS
 
Ingen bild

Halla

18 mars 2008 12:09

Hej Åsa, jag hittade din blogg på Google. Jag ser att du har håller på med hästar som vanligt. Det gör jag med. Skall du komma på Landsmot i sommar? Det vore kul att träffas.

Mvh. Halla
hallaskellibjalla@yahoo.com

 
Ingen bild

Åsa

18 mars 2008 13:32

Hej Halla!

Kul att se dig här.
Klart att jag håller på med hästar, vad annars :-D

Tyvärr blir det inget Landsmot, kompisen Jenny skall gifta sig. Attans dum vecka att välja va?!

Kram Åsa

Ps. har ambitionen att maila dig snart...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se