Direktlänk till inlägg 8 mars 2008

Hemma igen.

Av Åsa Jensen - 8 mars 2008 15:53


Ja så var man hemma i sin egen omgivning igen. Jag skulle lätt kunna stanna massa dagar till. Underbart med lite kyla och härlig vit snö överallt. Massvis med snö och vackra vyer. Alla ben i kroppen är hela och lite väderbitna i ansiktet. I och för sig ser det mest underligt ut. Alla åker vi med hjälm och man kan säga att det ser ut som att vi fortfarande har hjälmarna på oss *skrattar*. Första dagen hade vi kanonväder och de resterande dagarna var blåsiga och blev därmed svinkalla. Men backarna var suveräna och det kunde inte varit bättre underlag. Eftersom man vill vara en ung (trots att det blir svårt att ordna) häftig mamma hängde jag med min son in i skogen bland alla små extravägar, gupp och hopp. Ja jisses, inte är det lätt när man är smidig som ett kylskåp och har mer än dubbelt så långa skidor som lillemannens. Men som god moder bet jag ihop och gjorde mitt bästa.

På bilden nedan ser ni en av dessa små äventyr som slutade sådär. Det finns också en film på detta.

När Arvid såg denna bilden sa han direkt, högt och tydligt i bussen hem. -Men det var ju där mamma blev så arg på mig! Jag tittade mig runt omkring och såg frågande ut, va, vem, JAG? Mja kan hända att jag var lite trött på att fixa iordning snöiga vantar, snö innanför jackan och knäppa loss skidor och hjälpa upp. Med sin gröna jacka var han som en skalbaggen när han ramlade på ryggen. Kan inte ta sig runt på rätt köl själv. Kan eller vill, ja det var vårt ständiga diskussionsämne :-D


Här är ett kort på mig, Arvid och min pappa. Noter att det är en röd skylt bakom. Arvid är mycket nöjd över att han kan åka i de röda backarna.


Jag hittade ett kort från när vi var på Åby med Leira nu senast på återbesöket. Då passade vi på att ta vägen om IKEA och köpa en säng till Arvid. Titta här får ni se hur det kan vara i vår familj.... att göra så mycket man kan på samma gång är måttot!

Leria står snällt och väntar på att sängen skall lastas in.


Underbart väder i dag. Jag passade på att rida både Leikna och Saga. Saga åkte inte till sina nya ägare och vi får se om de vill ha henne över huvud taget. Varför? Jo hon hade pälsätare. Hrm


I hingsthagen var det full fart som vanligt. Nästan ännu mer bus än vad det brukar vara, om det nu är möjligt. Men kul har de i alla fall de små vildbattingarna.


Uppe i Hemsedal fick jag ytterligare en bokning till Sproti och ungstoflocken. Kul! Nu har Sproti samlat på sig ett helt gäng redan och det är ju precis så vi vill ha det, jag och Jutta. Säkert Sproti också! Ju fler damer desto bättre.


Nähä nu skall jag svepa ihop en äpplekaka som vi skall ha med till sambons föräldrar. Vi är bjudna på köttfärslimpa i kväll *slickar mig runt munnen*. Jag tänkte bjuda på efterätten.


Ha det gott och njut av våren!


/Åsa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se