Direktlänk till inlägg 22 februari 2008

Drömmar och verklighet.

Av Åsa Jensen - 22 februari 2008 08:51


Satt i går och skissade lite på hur man skulle kunna göra en bra lösdrift och utfodringsplats. Har många idéer men känner att det är bra att samla ihop ännu fler så jag suger åt mig alla lösningar som en svamp. Idéer mottages tacksamt.


Här är en ganska enkel och bra lösning när man vill fodra dem en och en men ändå vara kvar i hagen.


Utöver lösdriftsdrömmar och egna stalldrömmar så kan jag bara inte få ut en viss häst ur huvudet. Jag har sett min drömhäst och jag kan inte få bort han ur huvudet. Men tyvärr är han inte till salu och tur är väl det. För jag antar att han skulle kosta massor. Som en vacker dröm finns han kvar på en bild här i datorn...... vill ni se? Njae jag är inte redo att dela med mig av min våta dröm ännu :-D


Verkligheten är att jag och Leikna har tränat på vad Magnus har sagt vi skulle göra. Två dagar i rad har jag nu bara kört övningar som skall stärka henne och få henne att sätta under sig. I går var hon explosiv och jag kände att jag hade nog slirat lite väl på kopplingen och lät henne sträcka ut i galoppbacken. Herre min jesus, vi har nog aldrig flugit fram som vi gjorde i går. Mamma mia, tar kraften aldrig slut hos denna prinsessa. Nu börjar hon blir som sin mor - raketen! I dag får det bli lullull i paddocken för att kröna med en avslutande skrittrunda. Jag har eldat för mycket i kaminen helt enkelt.


//Å 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se