Direktlänk till inlägg 21 januari 2008

Ledsam helg...

Av Åsa Jensen - 21 januari 2008 16:53


Jag har inte skrivit sedan i måndags.... har liksom inte haft lust och inte vetat hur jag skall kunna skriva. En del saker är svåra att skriva om och speciellt här där många läser. Men just eftersom det är många som läser och har läst vad jag har skrivt måste jag nu berätta...


Det blir ingen bäbis för oss till sommaren. Trots att jag väntade länge att berätta hjälpte det inte. Så sent som i v 14 fick vi genom ul veta att det inte fanns ngt levande foster. Chockartat och mycket ledsamt. Det är inte ovanligt och vi är långt ifrån ensam om det men det är smärtsamt. Man har dessutom gått och mått pyton i över 8 v utan nytta. *suckar djupt* Men men livet är inte rättvist. Så är det bara.


Vi var på klinik med Leria i dag. Hon har antagligen halkat till i hagen eller från paddocken och trampat ned för djupt med kotan. Hon har en kraftig stukning med vätskeansamling runt om och hon har ont! Beate (veterinären) ultaljudade och såg inga skador på några senor eller leder så hon trodde det var god prognos. För mig är det viktigaste att hon blir så bra att hon inte får ont. Även om hon inte går att rida så är hon ju ett toppenavelssto tack och lov. Men jag hoppas givetvis att hon skall bli som vanligt igen. Men håll i er nu.....det blev tre veckors boxvila!!!! För Leira som suckar och stönar efter 1h i box. Jaja så är det bara. Om en vecka skall jag ordna en liten hage ute, lika liten som en box. Så kan hon i alla fall komma ut och få frisk luft. Vad har vi nu lärt oss på detta??? Alltid, alltid ha broddar i runt om. Vilket jag brukar men tyckte inte det var sååå halt. Räckte fram, tänkte jag, helt fel!


Nu orkar jag inte skriva mer.


/Åsa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se