Direktlänk till inlägg 16 januari 2008

Funderar som vanligt

Av Åsa Jensen - 16 januari 2008 11:07


I måndags var jag ensam ryttare länge i ridhuset. Gud så skönt det var! Lennart hittade på många roliga övningar över hela ridbanan. Leikna fick jobba hårt men hon protesterar aldrig. Arbetsvilligare häst får man leta efter. Lennart är noga med att lägga in många skrittpauser där Leikna får lov att länga sig hur mycket hon vill. Helst vill hon gå och skrapa med mulen ända nere i spånet :-D Fick hon välja skulle hon ta och rulla runt lite också.


Leira trotsade kladdet vid ingången och kom med in för att få sin portion Hippo Alfa. Hon brukar alltid komma när man ropar på henne för hon vet vad som väntar *ler* Däremot vill hon bli övertalad att gå igenom kladdet. När hon är under ryttare tvekar hon aldrig för något men annars undviker hon gärna att bli kladdig om hovar och ben.


Funderar på om det är ngt kul som har hänt att skriva om. *kliar mig i huvudet* Men nej här knallar allt på i sin vanliga lunk (läs hets).


Jag längtar så till snö och kyla. Hatar detta regnande och mörker. Tänk den vintern då Litla-Min och Spænir var små knortar. Då var det snö och kallt i två månader. *lycklig* Här kommer en bild på Litla-Min i snön.


Jag måste verkligen ta nya bilder på henne såg jag på hemsidan. Där är bara gamla. Nu är hon ju tre år och stora damen. Så fort vädret tillåter skall hon få bli fotomodell.


Till helgen skall projekt flytta-fölisarna-till-hingstflocken försöka genomföras. Sist när jag flyttade bara Fífill gick det inte så bra. Min strategi nu är att hämta hem Spænir och Einfari till stallet på fredag. Ta in småttingarna och låta dem stå med varsin storebror tills på lördag. När vi då tar bort dem så har de ju varsin bundsförvant att hålla sig till då det stormar loss i hagen. För de stora killarna älskar att busa. Siggi (shettisen) är den minsta men ändå största busen av dem alla. Önska mig lycka till!


Hej hopp!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se