Direktlänk till inlägg 13 januari 2008

Ligghallen halmad och klar!

Av Åsa Jensen - 13 januari 2008 14:57


Nu har vi lyft ligghallen till den plats som var tänkt att den skulle stå på. Det blir suveränt. Torrare och bättre placerat. I och med det så körde vi också ut en hel rundbal med halm. Som vanligt är unghingstarna mycket intresserade vad vi håller på med. De skall vara med hela tiden och inspektera vad som händer och sker. Hildir och Spænir är så förtjusta i Arvid. De skall hela tiden nosa och snusa på honom.


Lite lätt ridning blev det i dag. Jag och Arvid tog en sväng på Leikna. Tyvärr är Leira inte ok så vi kunde inte ta varsin häst. Men det var kul ändå.


Här kommer bilder från dagens arbete.


Killarna på plats så fort Anders hade ställt ned hallen.


Arvid och  Spænir i halmhögen.

Det storebror gör måste även lillebror Hildir göra. Arvid gillar när de nussar med honom.

Hildir passar på att rulla runt i den sprillans nya halmen.


/Åsa

 
ANNONS
 
Anna

Anna

21 januari 2008 17:50

Åh vad kostade den lösdriftn och vart hittar man såna?

http://litenbulle.blogg.se

 
Ingen bild

Åsa

21 januari 2008 20:39

Hej Anna!
Jag köpte min på www.ladugardsinrede.se och den kostade 25 000 kr inkl moms men exkl. frakt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se