Direktlänk till inlägg 12 januari 2008

Nattat tomtarna.

Av Åsa Jensen - 12 januari 2008 13:46


I dag har vi nattat tomtarna för den här gången. Nu ligger de så fint inlindade och nedstoppade i sina bananlådor. Jag gjorde mitt bästa för att sålla och se om det lyckades med att bara bli två bananlådor julpynt. Men icke sa nicke. Jag älskar tomtar och har svårt att skiljas från en enda. Dessutom tittade alla på mig med så bedjande ögon att samtliga fick hänga med till nästa år igen. Julgardinerna åkte ned och juldukarna rullades ihop. Helt plötsligt blev det vår i huset! Och tittar man ut kan man desstutom tro att det är så. Grönt gräs och knoppar på syrenbuskarna. Suck, vart är vi på väg.


Arvid leker med Petter och jag har inte märkt av dem på hela dagen. Antingen är det lego eller bilar som det leks med. För tillfället är det Nintendo Wii som gäller. En timme är ok att spela sedan räcker det.


Snart skall jag åka upp till hästarna och ta ut Leikna på en tur. Jag får sällskap av Jenny och Stjarni. Skall även ta ut Leira på en liten sväng och se hur det funkar. Dessutom kommer Bruða tillbaka i dag. Hon har varit hos Agneta Lundin som sällskapshäst till hennes sto. Tanken var att Agneta skulle rida henne lite, men tyvärr skadade sig Agneta i handleden och är fortfarande inte riktigt bra. Bruða får komma hem igen. Skall fundera på att köpa Back on Track. Då kan man ju rida utan att sko henne. För att ha tre hästar skodda och inte hinna rida dem regelbundet är ju lite onödigt.


Tittade på lite blider från i somras och hittade denna som jag tycker är så härlig.

Arvid rider Tjalle till stohagen. En helt otroligt snäll hingst men ändå kanonhärlig att rida.


Tänkte avsluta med en bild på Hildirkillen som är två år i år. Tiden går fort!


Nehe, ha det bra hörrni nu skall jag ta och byta om.

Snart kan jag inte ha mina ridbyxor längre. *suckar tungt* Jag vill verkligen inte rida i annat än ridbyxor. Funderar på att köpa ett par ganska billiga och se om jag kan lägga ut dem så de även kan passa en gravidmage. Ok, det finns att köpa men har inte hittat några under 1500 kr och det är på tok för dyrt!


Ha en bra dag!


/Åsa 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se