Direktlänk till inlägg 30 juli 2007

Ingen stor aktivitet!

Av Åsa Jensen - 30 juli 2007 10:31


Det är lugnt och fint i Tjaldurflocken. Ingen verkar vara i brunst just nu. Det uppvaktas och pips en del men mer blir det inte. Saga vill gärna bli uppvaktad men brunstar inte. Röskva är bara kär :-D Jörp fick ett ryck och ville pussas en stund. Annars är det inte mycket som händer. Men som vanligt är det kul att ta bilder.


Nu har Freydís och Vina åkt hem. Dugga åker i dag. Det blir tomt när "mina" tjejer åker. Man fäster sig vid dem trots att man vet att de skall åka och att de inte är mina. Men med så många underbara ston som jag har haft (och har) här i sommar så är det svårt att inte fästa sig. I dag blev jag så varm i hjärtat när jag kom. -Hej Sokka stumpan, sa jag med mjuk röst. Då smågnäggade hon till mig och kom fram. Ojojo då fylldes mina ögon med tårar. Hon är för härlig!


Här kommer dagens bildskörd.Killarna i hingst och valackhagen. Bilden är tagen i förrgår då vi hade ett dramatiskt väder. Sol och sekunden senare ösregn och åska och halv storm.


Hildir kommer för att hälsa.


Spænir vill gärna hälsa på matte.


Lilla Vanlij ger sig inte utan hon skall ligga och ruva fram en omgång kycklingar till. Jaja vi kan behöva lite fler :-D


Flocken i Mumindalen.


 
Jörp och Tjaldur pussas lite.Saga och Tjalle snackar.


Jäsp, vi ligger faktiskt här och vilar.

 
Jag kan inte motstå att ta bilder på Röskva. Hon är så häftigt tecknad och gör sig så bra på bild.

Dimma ligger och vilar hon med. Kommer jag för tidigt tro?

Dimma knallade fram mitt framför sig och gjorde morgontoaletten :-D


/Åsa

 
ANNONS
 
Emma

Emma

4 augusti 2007 11:10

En flitig besökare av bloggen, pst jag tror jag har bild på ditt sto med föl från öland på hemsidan :)
www.emmajansson.info.se
mvh Emma

http://www.emmajansson.info.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se