Direktlänk till inlägg 27 juli 2007

Arg på min dator!

Av Åsa Jensen - 27 juli 2007 08:27


I gårkväll sent satt jag och skrev ett långt fin inlägg med bilder och allt. När jag höll på med sista bilden så hängde sig datorn *morrar högt*. Det var bara att stänga av skiten och inse att allt försvann. Ni kan räkna med att fula ord flög ut ur munnen. Jag brydde mig inte om att det blev 5 kr i svärburken. Arvid låg i sin säng och hade inte somnat. Efter min harrang sa han: -Mamma, det blir 5 kr! *ler* När Arvid har varit hos sin pappa har han i bland med sig runt 100 kr som kommer från svordommar. Då vet jag att de har lastat hästar :-D


Nåväl nu till Tjaldur och hans ston. Det är väl det ni sitter och väntar på. Alla stona går nu på en kulle och i en hyfsat samlad flock. Tjaldur är nöjd att ha alla samlade. Han och Röskva är mycket intresserade av varandra. Men ännu är hon inte i brunst vad jag har sett. Men det kan inte vara långt borta. Saga, Röskva och Sokka är de som står i tur att brunsta. Men förhoppningsvis så kommer inte Sokka i brunst utan är dräktig. Jörp har inte kommit i brunst och skulle varit det nu runt 23-25 juli. Hittils ser det lovande ut.


Tibrá skall brunsta om runt den 28:e om hon inte har tagit sig. Likaså Dugga.

Sedan är det ett hopp ända tills 10 augusti då jag måste hålla ögonen på Dimma.


Nähä nu är det dags för lite bilder!

Titta vad jag såg när jag klev ur bilen. De går på samma kulle!


Mysiga Tibrá kommer gärna fram och gosar. Underbara du!


Men hallå, titta på oss högresta vackra svarta flickor!

Vordís och Saga har hittat varandra.


Det är inte lätt att ta bilder när man har en musblackskäck som står precis framför, bredvid eller flåsandes i nacken. Jag och Sokka har blivit riktiga bästisar efter den korta stalltiden och omvårdnaden.


Jörp har väl blivit lite rund om magen va? Flughuvan sitter där den sitter.


Röskva vill också komma och hälsa. Är hon inte söt?!


Hej vilket toppenställe jag är på. Med en snygg kille! *röskva hälsar hem*


Åh här är härligt!


Mörka maffian!Kolla in Dimmas slätstrukna öron. Här skall ingen komma nära min kille. Nu är det min tur att stå nära!


Vi får se om det blir nya bilder i dag. För hör och häpna här REGNAR DET!

Konstigt va? *grimaserar*


/Åsa

 
ANNONS
 
Ingen bild

mIA b

29 juli 2007 09:02

Jättestort tack till Tjaldur med matte Åsa för en toppensommar, det var så svårt att gå ut från den härliga hagen och åka hem hälsar Vina med matte Mia

 
Ingen bild

Stefan

29 juli 2007 16:26

Hon ser ut att trivas, min Röskva, snart dags för brunst. Hoppas att Vordis släpper till också...

Tindra är hemma igen, nyskodd, startad och mår bra. Lite kondistapp blev det, men annars är hon precis samma gamla goa pigga trevliga häst.. Längtar redan efter fölen nästa år.

 
Ingen bild

Åsa

30 juli 2007 10:54

Hej Mia och Vina!
Det är fler ston som vi har fått dra ut ur hagen och på transporten. Aldrig roligt att åka när man har som roligast :-D

/Åsa

 
Ingen bild

Åsa

30 juli 2007 10:55

Jag tror bestämt också att Röskva trivs.

Roligt att höra om Tindra. Hälsa från mig.

Jag har viskat i Vordis öra med en hälsning från dig att hon skall uppföra sig ;-)

/Åsa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se