Direktlänk till inlägg 25 juli 2007

Efter regn kommer solsken!

Av Åsa Jensen - 25 juli 2007 21:37


Efter 12 klarnade det upp här i dag och blev en helt ok dag i alla fall.


Men Arvid är ledsen över att det inte är badväder. Han som har lärt sig simma och allt. Jag förstår honom. Funderar nu på att ta honom och Anders och åka till Lalandia i början på nästa vecka. Vi får se om det går hem hos Anders först :-D


Inga bilder i dag, tyvärr. Våran eminenta kamera var i väg på annat jobb. Plåtade grävmaskiner (säger jag grävskopor blir Anders svart i ögonen).


Det är tre läger i hagen kallad Mumindalen. Saga har tagit ledningen över Vordís och Röskva och håller till på ena kullen. På andra sidan diket finns Hetja med sina, Dimma och Tibrá. Sokka, Jörp, Dugga och Drottning huserar på övriga delen. Tjalle är med dem som är brunstiga och villiga att ge honom lite närhet. Kvar i Jettadalen är Sæla, Vina och Freydís (som inte har åkt hem ännu).


Inga skador eller annat. Allt flyter på bra. Oerhört skönt. Sokka ser mycket fin ut på sina ben.


I morgon blir det bilder, det är ett löfte :-D


/Åsa


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se