Direktlänk till inlägg 23 juli 2007

Hästarna kommer hästarna går....

Av Åsa Jensen - 23 juli 2007 21:48... i Tjaldurs stoflock.


I dag var Stefan från Sjöberga Islandshästar och hämtade hem Tindra som är dräktig. Med sig hade han då Röskva, för varför köra med tom transport ner från Linköping. Han tar ju då enkelt med sig Röskva och Vordis hem sedan när de är färdiga.


I går kom vackra Saga. Hon är verkligen snygg och pampig. I hopsläppet med de andra gick mycket bra. Och även i dag när Vordis och Röskva fick komma in så gick det mycket smidigt. Ingen har några sår eller skador. Oerhört skönt.


Regnet har vräkt ned här i natt så det är ingen bäck längre i hagen. Det är en fors!


Här kommer gårdagens bilder. I dag vågade jag inte ta med mig kameran ut för det spöregnade och den är dyr :-D


Anette och sin Saga.


Taldur har fått syn på snyggingen Saga!


Saga har sagt att hon inte är så intresserad.

Men man är väl inte sämre än att man kan ändra sig. Det nosades och Saga talade om att hon är INTE brunstig ännu! 


Tjalle rullar sig ren efter Sagas dusch av kiss *uäck*


/Åsa


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se