Direktlänk till inlägg 21 juli 2007

Fler ston och snart bröllop :-D

Av Åsa Jensen - 21 juli 2007 12:42


Hej!


Nu har Dimma kommit och i morgon kommer Saga.


Allt bara rullar på och stona sköter sig som vanligt. Men det är tre ston som inte bara låte sig betäckas. De fightas ordentligt mot Tjalle innan. När han väl har hoppat upp så står de långt ifrån still. Han har ett himla jobb med dem. Jag ser nu att han dessutom har gått ned i vikt. Så fort han får lite extrajobb så rasar kilona. Mager är han inte men nu måste han lägga på sig. Förhoppningsvis så går de ur brunst i mitten på nästa vecka och då lugnar det ju ner sig.


Jag och Anders skall snart rusa iväg på bröllop.... och nej, det är inte vi som skall gifta oss. Då hade jag inte suttit här och bloggat. Jag hade käkat upp mina naglar och sprungit fram och tillbaka på toa :-D


Bilder kommer här bara för er.....


/Åsa


Dimma som låter sig väl smakas av det fina gräset.


Men vad är det som ligger i gräset????


Jomen det är ju bara Tjalle som rullar sig!


Ville du något??


Uppvaktning av Dimma.


Hon ville inte så nu låtsas jag som att jag inte heller vill!


Men nu är det dags vare sig du vill eller inte!


Mmmmm.....


 

 Nu står hon still och jag är 99 % säker på att den är inne.


Lillan badar.


Micko i full fart!


Smulan och Lillan gosar på köksgolvet.


Återväxten i hönsgården är räddad! Se så stora kycklingarna har blivit.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se