Direktlänk till inlägg 12 juli 2007

Vattensjukt och kladdigt....

Av Åsa Jensen - 12 juli 2007 22:20


... men det finns bra med torra ställen i Tjaldurhagen. Nåja helt tort är det ju inte. Det regnar ju. Men på topparna och i skogen är det inte kladdigt på marken i alla fall. Hästarna ser inte ut att ha ont av regnet. Och tur är väl det. Hoppas nu bara inte att brunsterna blir påverkade av detta regnande. Men hittils är det ju många som är betäckta och inte har brunstat om.


Tibra det nya stoet är så trevligt. Social och enkel. Hennes päls är mjuk som sammet. Precis som på min Litla-Min.


Söta Tibrá i sin hage.


Sokka betar för fullt.


Tindra står och gosar med fölet. Det finns ett helt gäng extramammor i hagen. Men Tindra är ju ledarstoet så hon har stenkoll på fölis.


Vy över delar av flocken.


Och nu kommer vi till den utlovade bilden med yxorna :-D

Ser ni att alla fyra yxor sitter tjusigt i varsin stock??? Jag lovar att det är jag som har kastat dit dem och på fyra kast satte jag alla fyra yxorna. Hihihi Älska Goland *flinar*


/Åsa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se