Alla inlägg under juni 2007

Av Åsa Jensen - 2 juni 2007 15:16

Båda stona som handbetäcktes i går var lika villiga i dag. Tjalle duktig och snäll som vanligt och var så medgörlig såååå


Och nu kommer äntligen bilder från Tjaldur och hans två flickor, Drottning och Hetja. De andra kommer i morgon och i veckan.


Leikna vill också ha tjusige Tjaldur. Men det blir inget med det inte! Hon skall ridas - av mig.
Leikna som försöker impa på Tjaldur. Hon ville också gärna ha honom. Men icke sa nicke. Det blir inget med det. Hon skall bara blir riden av mig!


Anders och Tjaldur i hagen.


 Tjaldur när han har fått träffa sina tjejer. Hetja har efter några timmar bestämt sig för att hon är nog ganska brunstig ändå. Vi får se om Tjaldur tycker det samma :-D


Hetja och Drottning är på lite avstånd. Men Tjaldur har stenkoll på både tjejerna och gräset. Och nej jag är inte onykter bara lite ivrig med kameran så det blir sudd. Lyckades dessutom att pricka in ett moln så det blev lite mörkare.... Måste lära mig kameran bättre...


Tjaldur tycker att de skall dra upp på höjden igen. Är han inte underbar?! Åh jag är så kär. Det blev Mickey, Hetjas matte också. Ja hennes vännina också. vi stod och bara himlade med ögonen över denna godbit. Vi var som tre småungar i en godisaffär :-D


Hej hopp nu skall jag iväg på examenskalas... Vi hörs i kväll....


Åsa


Ps. På nattkontrollen i går gick jag med ficklampa, gummistövlar, shorts och "nattkläder". Hoppas inga grannar såg mig. De måste tro att jag blivit snurrig.

ANNONS
Av Åsa Jensen - 1 juni 2007 21:26

Äntligen har Leira fölat.


Det blev en hingst igen, förmodligen vitblack.

Fífill från Milåsa skall han heta.ANNONS
Av Åsa Jensen - 1 juni 2007 20:50

Efter många timmar i bilen så är jag tillbaka i Fritsla. Jag åkte med tom transport men kom hem med en den vackraste häst jag har sett. En sagohäst utan dess like! Han tog andan ur både Anders, Barbro och Sten.


Under tiden jag var och hämtade Tjalle så kom Ami med sitt sto Embla. Embla skall handbetäckas och enligt Ami så var hon högbrunstig nu. Innan vi åkte ned med Tjalle till hans hage så tog vi vägen om stallet för att se om Embla och Tjalle vill ha lite kvällsmys *finss*. Ut med Tjalle ur transporten och promenerade av honom transportbenen (han har ju åkt Värmlandsvagn). Anders tog ut Embla (ett oerhört sött litet brunskäcksto) och jag höll Tjalle. Man kan ju säga att det var kärlek vid första ögonblicket. Herregud vad Embla pissade.... en hel sjö. Tjalle uppvaktade myste och till slut betäckte han mer än gärna. Man kan lungt säga att Embla njöt... Anders var mycket impad och tittade noga. :-D


Lika bra att testa nästa brunskäck, nästan en kopia av Embla. Bruða har jag inte sett någon brunst på men det skadar ju inte att försöka. Som hittat så var hon också brunstig och lät sig villigt betäckas.

Så efter att ha varit i Fritsla i 10 minuter så hade Tjalle "satt på" två snygga ston. Det kallar jag Don Juan! Anders var mycket impad över hur fort han laddade om :-D :-D


Nähä nu skall en trött Åsa krypa ned i soffan och ladda inför helgen och alla stona. Härligt! Jag och Tjalle längtar efter er.


En sak till. Jag har träffat och hanterat många hingstar. Tjaldur är helt otroligt snäll. Verkligen den bussigaste jag har varit med om. Han tog mitt hjärta med storm. Bilder kommer när batteriet till kameran är färdigladdat.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se