Direktlänk till inlägg 30 juni 2007

Genomgång med hästvakterna.

Av Åsa Jensen - 30 juni 2007 23:39


I eftermiddags hade jag genomgång med Anna, Veronica och Barbro. De skall hjälpa mig att passa hästarna för i morgon skall jag åka med familjen till Gotland. Vi bokade i dag och åker i morgon. Jag har inte velat bestämma ngt innan. Jag ville vara helt säker på att flocken fungerar tillsammans. Nu är det så lugnt och fint att jag inte känner någon oro. Dessutom har jag ju de bästa hästvakter jag kan få. Kunniga och nogranna. Anna och Veronica tar förmiddagspasset och Barbro eftermiddagspasset och rengöring av Skjónas sår. Hon är ju sjuksköterska och den som har hjälpt mig hela tiden med hennes sår.


Vi gick runt i hagen och jag lärde dem hur de skall se skilnad på hästarna och vad alla heter. Alla har verkligen sina egna kännetecken så det är inte svårt att hålla isär dem. Det höll tjejerna med om när vi väl kom nära inpå och tittade noga på varje individ.


Skulle ni stoägare ha några frågor eller annat så är det bara att ringa mig på mobilen 0706-695465 så löser vi det. Inga frågor är dumma och inga samtal är fel - tänk på det!


Arvid hade lust att köra med bubba i dag. Och Bubblan blev så glad att få komma ut. Öronen spetsade framåt hela tiden och travade på så glatt. Hemåt blev det till och med ganska snabb galopp. Arvid tycker det är kul men jag föredrar trav, det gungar mindre i vagnen.


Arvid och Bubba på körrunda. Inget träns som vanligt. Men är man välkörd går det lika bra med vanlig grimma :-D


Jag som trodde att Bubba inte skulle överleva vintern. Att vi skulle bli tvugna att ta bort henne. Men hon är så fin så fin. Rund om magen och blank i pälsen. Veronica och Helena har gjort henne så fin. Pysslat om henne och att hon fått gå med hingstarna och bestämma  vinter har gett henne livsgnistan tillbaka. Hoppas det håller i sig.


Nähä nu skall jag sova. Vi hörs i morgon.


/Åsa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se