Direktlänk till inlägg 29 juni 2007

Sårvård och snickra.

Av Åsa Jensen - 29 juni 2007 21:07


I dag har min pappa varit här och hjälpt mig att snickra på altanen. Brorsan var ledig i dag så han bjöd vi ned på lunch. Arvid tycker det är så kul när morbror är här. Hans mun gick hela tiden och sög AA (Arvids Smeknamn på min lillebror)för sig själv. Altanen går framåt och nu skall jag göra så mycket jag kan själv. Det är kul att snickra!

AA och Arvid håller på att flyga med radiostyrt flygplan. Dagens gåta:
-Vem tycker det är roligast???


Min pappa på altanen!


Skjónas bula är mycket mindre i dag. Det hjälper med massage. Såret såg finare ut i dag och hon har fortfarande ingen feber. Härligt! Men hon är inte glad när jag kommer med rengöringshinken. När sprutan plockas upp fnyser hon och lyfter frambenet. Men hon är snäll som attan och förutom att hon skakar på huvudet när jag pillar i såret så är hon toppen!


Freydís slida har inga sår längre och det ser himla fint ut. Hoppas hon nästa gång tänker på att vika undan svansen lite bättre. :-D


Arvid och jag såg att hästarna hade gjort en stig upp på berget. Vi följde den och såg att de hade gått däruppe och betat, rullat sig och allmänt stökat runt. Har de lekt herre på täppan tro. Aldrig hade jag trott att ngn häst skulle ge sig upp dit. Men det är fina stigar både uppåt och nedåt, på olika ställen. så ngt kul är det där uppe!


Hästarna hade den goda smaken att i dag stå vid ingången när vi kom. Tjaldur stog som vanligt och matfriade hos Linda och Kerstin. Damerna i svängen som är så förtjusta i honom.


Här det här uppe vi skall vara?


Bäst att jag har huvudet mot huset i fall det kan komma ngt gott.

Tjaldur är den enda som har fattat var det vankas godis i bland.


/Åsa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se