Direktlänk till inlägg 27 juni 2007

Ingen som brunstar nu!

Av Åsa Jensen - 27 juni 2007 21:32


De stona som skulle kommit i brunst för några dagar sedan visar inget tecken på det. Härligt för det betyder att de är DRÄKTIGA! De jag har haft under uppsikt nu är Hetja, Sæla, Vina och Tindra. Embla som handbetäcktes har inte heller kommit i brunst och skulle varit det för över en vecka sedan. Åh man blir så glad. Hoppas det nu bara håller i sig!


Skjóna får nu gå i en egen hage för de andra tjejerna har inte varit nådiga mot henne. Nu har jag sommarens första sårskador att ta hand om. Arvid hjälpte mig att hålla i dag. Men han ville INTE titta först. Sedan tyckte han att det var spännande ändå. Han var imponerad över att hästen var så snäll fastän jag pillade i såret och tvättade bort allt var. Allt måste bort så man måste vara noggran och "elak".


Delar av flocken på toppen.


Skjóna i sin egen hage... full med mat!


Jörp och Sokkadís håller i hop.


Andra delar av flocken på baksidan av kammen. Längst ned står Hetja och har gjort sig en populär lerinpackning på hela ryggen.


Tindra betar gott gräs.


Vina gillar också gräset fast i branten.


Sæla bakom trädet nere i dalen.


Oj vad backigt här är!


Mr himself! Har lugna gatan nu då ingen brunstar och då är det bara att äta.


Eftersom jag har tagit så många bilder och det finns ju alltid ngn som är bra på just din häst. Är de så att ni vill ha bilder så säg till för då bränner jag ned dem på en skiva, sedan kan ni ju själva plocka ut de ni vill ha.


/Åsa


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se