Direktlänk till inlägg 25 juni 2007

Ytterligare flickor till Tjaldur!

Av Åsa Jensen - 25 juni 2007 23:28


I dag kom Jörp och Sokkadís. Annies två ston. Mycket trevliga och sympatiska ston med fina luftiga rörelser. Jörp är 25 år men ser verkligen inte ut att vara så gammal. En otroligt fin dam med spänst i steget och ser mycket yngre ut än vad hon är. Sokkadís är efter Spúni och det är kul att se hans avkommor. Ännu roligare är det att ha dem här på betäckning.


Jörp och Sokka höll i hop i hagen mot de andra. Till min förvåning så är det Vordís som kör iväg dem om de kommer fööör nära flocken. Men de får snällt gå 20 meter från. Tjaldur är ofta där och uppvaktar och kliar gärna tillsammans med Jörp. Henne gillade han skarpt! Jamen varför inte, äldre damer har ju rutin och pondus :-D


Paulas sto Saga kom tyvärr i brunst igen och pga andra omständigheter så kunde hon inte komma tillbaka till Tjaldur. I stället kom Paula med Skjóna. Ett sött skäcksto som också är lite till åren. Hon är låg i rang och har ställt sig i ena änden av hagen. Hon får inte vara med! Jag ger det till i morgon eller övermorgon. Funkar det inte så får hon gå i hagen mittemot med min Sæla eller någon annan. Eventuellt kommer det ytterligare ett nytt sto i slutet av veckan. Så då kan ju de gå i hop i andra hagen och så får Tjaldur växla mellan tjejerna. Det brukar vara ett bra alternativ.


Tjaldur under stora häggen. Vilar sig tillsammans med Katla och Hetja. 


Tjaldur driver på Sokkadís och Jörp.


Titta så fint vi kan röra oss! Kan ni tro att den bruna damen är 25???


Man är väl inte Spúnidotter för inte :-D


Men hallå, sticker ni redan! Det accepterar inte jag...... hitåt!


Tjaldur har hämtat tjejerna.


Nu vill Vina också vara med på ett hörn. Bakom Jörp skymtar ni Vordís.

Och till vänster är Drottning.


Alla måste bara vara med där det händer ngt.


Annie och hennes mamma tittar när Tjaldur luktar på Sokkadís.


Ser ni stigarna? Jag kan lova att de slaviskt följer dem vart de än skall!

Gud nåde den tvåbening som råkar gå ivägen. Själv fick jag känna på Duggas bringa i dag... hon skulle fram och förbi!

 

Hej! Jag är snygga Tjaldur.... vilka är ni!


/Åsa


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se