Direktlänk till inlägg 21 juni 2007

Nu händer det grejer igen!

Av Åsa Jensen - 21 juni 2007 23:02


Jajamen nu är det Dugga som är högintressant och betäckt så det skvätter om det. Vordís är fortfarande en smygare och jag har inte sett ngn betäckning. Men är lika säker i dag att hon är betäckt. Det syns på ryggen och på det heliga stället :-D


Jag hade rätt i mina misstankar om att Dugga var på väg in i brunst. Härligt att ha rätt *ler*. Tog dem på bar gärning i dag. Tyvärr han jag inte få upp min telefon och ta bilder. Förhoppningsvis ser jag dem i morgon också.


Nästa sto som nu går nära hingsten och verkar vara på väg i brunst är Katla. Jag tippar på att hon är näst på tur.


Min stora fina kamera krånglar lite fortfarande. Så i dag blev det två bilder med min mobilkamera. Jag har två bilder till på Freydís "smula" som är lite svullen och öm. Men det förstår ni väl att någon cencur får det väl ändå vara! Liiite privatliv har även stona rätt till. Bara Freydís matte får se.


Hoppas ni får en riktigt trevlig midsommar - det skall jag ha!


/Åsa


Freydís, Tjaldur och Katla. Står på favoritplatsen och äter....


Dugga betäckt och nöjd :-D 
ANNONS
 
Ingen bild

Mia B

24 juni 2007 23:06

Hej, var o hälsade på Tjalle med tjejer idag! Mina flickor var sej lika, Vina åt förstås, Tota snusade och Dugga var väldigt nära Tjaldur hela tiden. Så bra de har det!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se