Direktlänk till inlägg 19 juni 2007

Flera timmar i hagen och ingen betäckning.

Av Åsa Jensen - 19 juni 2007 23:29


I dag har jag tillbringat några timmar i hagen för att se med egna ögon att Vordís betäcktes. Men bara lite uppvaktning, pip och kliande har jag sett. Inte bara mellan Vordís och Tjalle utan fler flickor ville vara nära snyggingen. Speciellt Hetja och Freydís. Hetja är den som Tjaldur gärna drar sig undan med och står och kliar och viftar flugor tillsamans. Freydís vill så gärna vara nära hon med. Vordís är väl blyg och vill inte att jag skall titta på. Men grannarna säger att de har sett honom betäcka en av de stora svarta stona. Och de måste ju bara vara Vordís. Dugga är ju hyfsat stor men inte som Vordís och dessutom har jag inte sett brunst på Dugga. Jag hoppas att i morgon kunna se en live betäckning.


Ingen ridning av Tjaldur i dag. Men i morgon tänkte jag ut en liten sväng igen. Nu har han ju gått denna konstiga "ridväg" en gång och har fattat att det inte är så farligt i "stan". Nu vet jag ju vart de fem unghingstarna (travare) går och kan ju undvika just den vägen. Det blev så mycket adrenalin och spännighet vid den sträckan. Ni vet ju hur grabbar kan vara.... Det är ju annat här än de djupa skogarna i Karlskoga :-D


Alla ston mår bara fint. Fortfarande inte en skråma på någon av dem. Helt ofattbart. Hoppas verkligen att det håller i sig. Jag har skrivit det många gånger förut men gör det igen.... Det är en underbart trevlig flock i år! Härliga ston som är enkla att tycka om och alla är bra att hantera.


Natti natti!


/Åsa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se