Direktlänk till inlägg 16 maj 2007

Jobba, rida lektion, lämna barn i Falkenberg, telefonjour och kvällstjänstgöring....

Av Åsa Jensen - 16 maj 2007 21:11

.... pust och åter pust!

Typiskt att Dísa skulle få problem med efterbörden när varken jag, Jenny eller Anders var hemma och kunde hjälpa Barbro. Tidigt i morse när jag och Arvid upptäckte att Dísa fölade så hängde ju allt kvar och jag hittade inget som låg i hagen. På lunchen när Barbro var där ´hängde det fortfarande kvar. Vi bestämde att hon skulle ringa veterinär och konsultera. när allt fortfarande hängde kvar senare på dagen trots motion av moder utan son beslöt vi att hon skulle promenera hem med Dísa och lilleman. Efte en promenad på 1,7 km fick lillen vila i halmad box. Nu vid 19:30 tiden kom vår räddande ängel. Barbos (Barbados) Ionel, distriktsveterinären. Han är helt enkelt toppen!


Fick ett mail i dag om att Hríma ett sto som var hos Meitill och som jag handbetäckte (eller tja Meitill om man skall vara petig....) hade fått ett skäckföl - hingst. Underbart nu att förra årets resultat börjar komma.
Enya - brunt hingstföl
Hríma - rödskäck hingstföl

Dísa - rödskäck hingstföl

Mímosa - Rödblackskäck stoföl

Är de jag vet om hittils som har fölat!


Här kommer bilder på föl och kycklingar:


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se