Direktlänk till inlägg 13 maj 2007

Hoppning är kul!!!

Av Åsa Jensen - 13 maj 2007 23:05

Hej!

Hoppas ni haft en bra helg. Det har vi verkligen haft. En helg där vi har grejat och fixat men ändå haft mysigt. Picknick i stallet och ridturer både lördag och söndag med Arvid. Himla kul tycker mamma. När vi skall rida ut vägrar han att rida Bubba. Nej, då skall det vara Islandshäst. Dísa skall ju föla så vi har lite ont om bra barnhästar. Nåja i lördags fick han ta Leikna en sväng och jag red Bruða. Det funkade helt ok. Vi kunde till och med galoppera upp i backarna. Men bara skritt hem för då var hon för piggelin!

Efter det fick Arvid vara med och köra grävmaskinen med Anders. Jag och Leikna tog en riktig långtur. Ju mer och längre man rider - desto bättre går hon. Bra nu inför Johan F kursen.


I dag tog vi transporten ned till paddocken och hoppade. Arvid på Bubba och jag på Leikna. Leikna har knappt hoppat riktiga hinder innan. Det tog några gånger innan jag fick över henne. Men som hon bjuder! Hon tycker det är lika kul som jag. Arvid är så duktig. I dag styrde han mot hindrena helt själv och gjorde egna banor. Det gillade han! Bubblan är hur snäll som helst. Han bara styr och kommer han i för dålig balans så stannar hon och kliver över :-)  Jag äslskar den lilla hästen.


Kolla in här vad grå hon har blivit i pannan. Tycker ni inte de har en härlig stil så säg?
Bubba och Arvid hoppar.


Givetvis så måste jag ju sätta in en bild på mig och min fyrbenta älskling!

Leikna och Åsa i full fart.


Nähä nu ropar Anders att det ÄR dags att gå på nanen. Givetvis har han rätt. Natti natti!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se