Direktlänk till inlägg 11 maj 2007

Längesedan nu!

Av Åsa Jensen - 11 maj 2007 14:25

Ja man kan ju säga att det var ett tag sedan jag bloggade. Skall försöka bättra mig. Kan ju säga så mycket att när Tjalle kommer så blir det andra bullar:-) Då kommer det att bloggas minst en gång om dagen. Förhoppningsvis blir det många tjusiga bilder och inte så mycket text. För man vill ju hellre titta på honom och hans ston än läsa om dem.


Leira och Dísa blir tjockare och tjockare runt magen. Dísa har den konsistenten på mjölken att hon borde få föl nu inom någon dag. Leira har säkert två veckor kvar.... åh vilken lång väntan. Två Meitillföl som gjordes här förra sommaren är födda! En hingst som är mörk (brun, svart, gulsvart) och ett sto som är.... rödblackskäck! Matte är överlycklig! Tror jag det.


Alla hästar som skall gå på bete i sommar är nu i sina respektive hagar. Skönt för dem och oss.


Leikna och jag skall på kurs i nästa vecka för Jóhann Fridgersson. Ser mycket fram emot det. Funderar dessutom på att åka till en deltävling i Vestur cup som är på torsdag. Shit vågar jag verkligen tävla.....längesedan sist. Leikna dessutom har ju aldrig varit ute på en ovalbana. Nåja jag skall fundera några dagar och se om jag kan peppa upp mig.... Mitt lilla troll har nämligen fått en häääärlig tölt. För att inte säga den bästa tölten av alla.... i alla fall tycker matte det när vi lullar fram på grusvägarna.


Lev väl!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se